MANİSA / GÖLMARMARA - Ozanca Köyü Ortaokulu

Ozanca Köyü Ortaokulu

Ozanca Köyü, Gölmarmara / Manisa
Vizyon
(Yani hedefimiz) Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı, iyi ahlaka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
(Yani görevimiz) Millî ve manevî değerlerini bilen, Türkiye´nin geleceğinde etkin rol alabilecek, öğrenmeye açık, düşünen, hayal eden, üreten, yeniliklere açık, kendisiyle barışık, mutlu, öz güveni yüksek, kendini doğru ifade edebilen ve problem çözme becerisine sahip bireyler yetiştirmektir.
2023 LGS > 1 Fen Lisesi, 1 Sosyal Bilimler Lisesi
Öğretim Şekli :Normal eğitim yapılmaktadır. (Tam gün)
Ulaşım
Sabah (okula gelirken) öğle ve öğleden sonra (okul çıkışında) olmak üzere her gün Gölmarmara-Ozanca arası sefer düzenleyen belediye minibüsleriyle okula ulaşım mümkündür. Ayrıca öğretmenler kendi araçlarıyla da gelip gitmektedirler. Diğer ilçelerle mesafe yakın olduğundan Akhisar ve Salihli´den Gölmarmara´ya gelip okula geçiş yapılabilmektedir.
Taşımalı eğitim yoktur. Öğrenciler Ozanca köyünde ikamet etmektedir.
Mahalle (Zorunlu hizmet bölgesinde)
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Gölmarmara ilçe merkezine (otogara) uzaklığı: 7 km Akhisar ilçe merkezine uzaklığı: 30 km Saruhanlı ilçe merkezine uzaklığı: 38 km Salihli ilçe merkezine uzaklığı: 50 km Turgutlu ilçe merkezine uzaklığı: 56 km Manisa il merkezine uzaklığı: 58 km
İlçe geneli yapılan sportif yarışmalarda derecelerimiz bulunmaktadır.
Diğer Hususlar
Okulumuz Ege Bölgesi´nin gürültüden, trafikten, hava kirliliğinden uzak, yeşilin, güneşin, zeytinin ve üzümün hüküm sürdüğü Gölmarmara ilçesindedir. Sosyal imkanları sınırlı olsa da gelenin kolay kolay ayrılmadığı yöremizde eğitim hizmetlerinin neferleriyiz.