MANİSA / GÖLMARMARA - Ozanca Köyü Ortaokulu

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığı, İlköğretim Kurumları Yönetmeliği'nin bazı maddelerinde değişikliğe gitti. 14 Ekim 2023 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan son değişiklikler şöyle:

Ekm

14 Ekim 2023 tarih ve 32339 sayılı Milli Eğitim Bakanlığı Yönetmeliğine göre okullarda teneffüs süreleri uzatılmıştır. Yönetmeliğe bağlı olarak okulumuzda ders giriş çıkış ssatleri güncellenmiştir.

Ekm

Okulumuzda TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Celal Bayar Üniversitesi'nde Doçent Doktor olarak görev yapan Sezen TOFUR 18.10.2023 tarihinde 'Okulun Varlık Nedeni'' başlıklı konuşma yapacaktır.

Nis

04.09.2022 tarihinde yapılacak olan Bursluluk Sınavı başvurusu için son tarih 13.05.2022'dir. Sınava başvuracak öğrencilerimizin Müdürlüğümüze bilgi vermesini önemle rica ederiz. Bireysel olarak başvuru yapmak isteyenler ''İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Bireysel Başvuru Giriş İşlemleri'' yazısını kopyalayıp arama sayfalarından başvuru yapabilirler.

Ock

2022/2023 Eğitim Öğretim yılında öğrencilerimizin okumak istedikleri seçmeli derslere yönelik tercih işlemleri başlamıştır.

Ara

2021-2022 eğitim öğretim yılında okulumuzdaki 6.7. ve 8 sınıftaki tüm öğrencilerimize hafta içi ders bitiminden sonra Destekleme Yetiştirme Kursları verilmektedir. Kurslarımız okulumuz öğretmenleri tarafından öğrencilerimize ücretsiz olarak verilmektedir. Kurslarımızda eğitimler COVİD -19 'a karşı alınması gekeren kurallara uygun şekilde verilmektedir.