MANİSA / GÖLMARMARA - Ozanca Köyü Ortaokulu

Ekm

Okulumuzda öğretmen,öğrenci ve diğer çalışanlara yönelik 2023-2024 eğitim yılı deprem ve yangın tatbikatları yapılmıştır.

Ekm

TEKNOFEST, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yürütücülüğünde, düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivalini okulumuz öğrencileri ile ziyaret ettik. AYAKLARI YERE BASMAYAN TEK FESTİVAL

Okulumuz Atatürk büstü yenilenmiştir.

Tem

28.07.2023 tarihinde Manisa Celal Bayar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç Dr. Halil NOHUTCU ve ekibi tarafından okulumuzun depreme dayanıklılığı konusunda incelemeler yapılmıştır.

Haz

2022-2023 eğitim öğretim yılı sonunda, 8A ve 8B sınıfı öğrencilerimize karnelerini vererek onları mezun ettik.

Haz

27 Aralık 2021'de ilçemizde düzenlenen Atatürk Kros Müsabakası'nda Ozanca iz bıraktı.

May

28.04.2023 tarihinde Manisa Eğitim Projeleri 2023 (MANEP-2023) kapsamında Gölmarmara Kaymakamlığı Konferans Salonunda ilçe geneli bilgi yarışması düzenlenmiştir.

Söz konusu bilgi yarışmasında Ozanca Köyü Ortaokulu ikinci olmuştur.

Yarışmada emeği geçen Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Güldane ÖZ'e ve

okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz Ali Arslan, Nazlı Arslan, Bilge Yağız, Özkan Çöpyak, Hatice Üsta'ya teşekkür ediyoruz.

6. sınıf öğrencimiz Abdulsamed DUMANDAĞ

Bu yılki 23 Nisan Şenliği'miz Ozanca halkı tarafından yoğun ilgi gördü.

Mrt

Okulumuzda AFAD kapsamında 04.03.2022 tarihinde deprem tatbikatı yapılmıştır.

Mrt

Okulumuzda Sivil Savunma Haftasında (28.02.2022) okul idaresi , öğretmenler ve öğrenciler eşliğinde yangın tatbikatı yapıldı.